18.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Στη Θεσσαλονίκη ο Τζορντίν Ουίλιαμς (pics)

O Τζορντίν Ουίλιαμς έφτασε σήμερα (16/8) στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά τις 21.00 προκειμένου να ενσωματωθεί κι αυτός σταδιακά στην προετοιμασία του Δικεφάλου. Ο Ουίλιαμς στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξή του δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το νέο αυτό βήμα στην καριέρα του.

Συγκεκριμένα, ο 22χρονος γκαρντ δήλωσε : "Η Θεσσαλονίκη είναι μια όμορφη πόλη και ο ΠΑΟΚ είναι μια ιστορική ομάδα με παράδοση. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να αρχίσουμε τη δουλειά. Πάντα στη ζωή μου ονειρευόμουν να παίξω σ’ έναν μεγάλο οργανισμό όπως ο ΠΑΟΚ και πλέον έχω αυτήν την ευκαιρία. Θα κάνω αυτό που θα μου ζητήσει ο προπονητής. Να είστε σίγουροι ότι κάθε μέρα θα δουλεύω σκληρά για να δώσω στην ομάδα όσα περισσότερα μπορώ".

 

 

Παράλληλα σχολίασε και την παρουσία των υπόλοιπων Αμερικανών παικτών στον ΠΑΟΚ: "Σίγουρα θα με βοηθήσουν στην προσαρμογή μου και παράλληλα θα μου διδάξουν το διαφορετικό στιλ μπάσκετ που παίζεται στην Ευρώπη. Μέσα από τη συνύπαρξη μαζί τους θα έχω την ευκαιρία να βελτιώσω το παιχνίδι μου". Ενώ στο τέλος σημείωσε : "Συγκέντρωσα πληροφορίες για την ομάδα και την πόλη, ξέρω καλά την ιστορία του ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι και φέτος θα κάνουμε πολλές νίκες".

 

 

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε για την άφιξη του Αμερικανού μέσα από την παρακάτω ανάρτηση στα social media : 

https://twitter.com/PAOKbasketball/status/1030155657176145921



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ