18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Στη… δουλειά και οι Νεανίδες

Την προετοιμασία της, εν όψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 Β’ Κατηγορίας, ξεκίνησε και η Εθνική Ελλάδας Νεανίδων.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αγωνιστεί το διάστημα 3-12 Αυγούστου στην Αυστρία, με τις προπονήσεις του να ξεκινούν το πρωί του Σαββάτου (30/06) στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Γερεουδάκης, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, ανέφερε σχετικά: «Ξεκινάμε την προσπάθειά μας. Αυτό που μας ενδιαφέρει στην παρούσα φάση είναι να δουλέψουμε όσο γίνεται περισσότερο μέσα στο γήπεδο, ώστε η ομάδα στις επίσημες υποχρεώσεις της να παρουσιάσει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο».

Οι νεαρές παίκτριες, που έδωσαν το παρών στο βοηθητικό του κλειστού των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, ήταν οι Καρακασίδου (Φάρος Κερατσινίου), Γασπαράτου (Κρόνος Αγ. Δημητρίου), Πράπα (Γ.Σ. Ηλιούπολης), Μπούντουκα (Άρης), Γιαννουσίου (Άρης), Βαντσιούρη (Άρης), Κούκη (Αγ. Παρασκευή), Κριμίλη (ΠΑΟΚ), Αθανασιάδου (ΠΑΟΚ), Παπαμαρκάκη (Α.Ο. Χανίων), Κασδαγλή (Παναθηναϊκός), Εζέτζα (Παναθηναϊκός), Κριμιτζά (Σπόρτιγκ), Μπενέκη (Ολύμπια Λάρισας) και Χατζηβασιλείου (Πρωτέας Βούλας).

To Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 Β’ Κατηγορίας θα φιλοξενηθεί σε τρεις αυστριακές πόλεις, τις Όμπερβαρτ, Γκούσινγκ και Φίρστενφελντ. Η «γαλανόλευκη» έχει κληρωθεί στο Β’ Όμιλο και θα παίξει με αντιπάλους την Αλβανία, την Ελβετία, τη Βουλγαρία, τη Λιθουανία και το Ισραήλ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ