19.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Στη δεύτερη παράταση οι Πέλικανς (vids)

Συγκλονιστικό ματς έγινε στο «Smoothie King Center», με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς να κερδίζουν με 132-128 τους Σικάγο Μπουλς στη δεύτερη παράταση.

Ο Τζάστιν Χόλιντεϊ θα μπορούσε να είχε δώσει τη νίκη στους φιλοξενούμενους στην κανονική διάρκεια του ματς, αλλά είχε 2/3 βολές ύστερα από φάουλ που του έγινε σε προσπάθεια τριών πόντων από τον Ντάριους Μίλερ. Έτσι, ισοφάρισε σε 114-114 κι έστειλε το ματς σε έξτρα πεντάλεπτο. Εκεί είχε την ευκαιρία του ο Λάουρι Μαρκάνεν, αλλά με 1/2 βολές ισοφάρισε σε 122-122, με αποτέλεσμα o αγώνας να οδηγηθεί σε δεύτερη παράταση, εξάλλου τόσο ο Μίλερ όσο και ο Ίαν Κλαρκ ήταν, στη συνέχεια, άστοχοι στα σουτ που επιχείρησαν. Εν τέλει, οι γηπεδούχοι έφθασαν σε μεγάλη νίκη έχοντας ηγέτη τον Ντε Μάρκους Κάζινς με 44π., 24 ριμπάουντ, 10 ασίστ, τέσσερα κλεψίματα και ένα κόψιμο, ενώ 34π. με εννέα ριμπάουντ, πέντε ασίστ, δύο κλεψίματα κι ένα κόψιμο είχε ο Άντονι Ντέιβις. Ο Μίλερ τελείωσε με 10π. και οκτώ ριμπάουντ και ο Κλαρκ με μόλις 2π. και μία ασίστ.

Από τους «ταύρους», των 24 λαθών, ο Τζέριαν Γκραντ και ο Ρόμπιν Λόπεζ είχαν από 22π., ο Χόλιντεϊ τελείωσε με 15π., εφτά ριμπάουντ και τρεις ασίστ και ο Μαρκάνεν με 14π., 17 ριμπάουντ, δύο ασίστ, ισάριθμα κοψίματα κι ένα κλέψιμο. Άλλους 19π. είχε ο Ζακ Λαβίν και 14π. με τέσσερα ριμπάουντ ο Νίκολα Μίροτιτς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ