23.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Στη γιορτή της Πάτρας και ο Προμηθέας

Στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών, όπου θα λάβει χώρα εκδήλωση για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες 2019, θα βρεθεί το Σάββατο (25/08, 20.00) και ο Προμηθέας

Ακριβώς ένα χρόνο πριν από την επίσημη έναρξη των αγώνων, τους οποίους στήριξαν από την πρώτη στιγμή οι Προμηθείς, θα διεξαχθεί συναυλία από τον Πατρινό μουσικοσυνθέτη Vassiliko, με το παρών να δίνει και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης. Με κεντρικό σύνθημα «One Year to go», έχουν ξεκινήσει από την αρχή της εβδομάδας ανοιχτές εκδηλώσεις, οι οποίες θα κορυφωθούν μία ημέρα πριν από την πανσέληνο του Αυγούστου, στον κήπο του αρχαιολογικού μουσείου της πόλης. Η αχαϊκή ΚΑΕ ενημέρωσε σχετικά, με ανακοίνωσή της, εκφράζοντας παράλληλα για ακόμα μία φορά τη στήριξή της στους διοργανωτές.

Η ανακοίνωση: «Με μια μεγάλη γιορτή θα μπει η Πάτρα στην τελική ευθεία για την διοργάνωση των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων 2019, έναν, ακριβώς, χρόνο, πριν την επίσημή έναρξή τους. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στον κήπο του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Πάτρας, το Σάββατο 25 Αυγούστου 2018 , στις 8 το βράδυ. Την έναρξη θα κηρύξει ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης, ενώ θ’ ακολουθήσει μία μοναδική συναυλία από τον διεθνούς φήμης πατρινό μουσικό, συνθέτη και τραγουδιστή, Vassiliko, που ξεκίνησε την καριέρα του με τους Raining Pleasure.

Ο Προμηθέας Πάτρας στήριξε από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια της Πάτρας για την διεκδίκηση των αγώνων και χαιρέτισε μ’ ενθουσιασμό την ανάληψή τους. Θεωρούμε πως η ανακήρυξη της Πάτρας ως διοργανώτριας πόλης αποτελεί μεγάλη τιμή για την πόλη μας και παρέχει τη μεγάλη ευκαιρία της ανάδειξης της Πάτρας ως ένα σημαντικό αθλητικό και πολιτιστικό κέντρο της Μεσογείου, ένα φιλόξενο σταυροδρόμι λαών και πολιτισμών. Η «οικογένεια» του Προμηθέα θα συνεργαστεί και θα συμβάλλει με όλες της τις δυνάμεις στην επιτυχία της διοργάνωσης των αγώνων και είναι περήφανη που αποτελεί έναν από τους χορηγούς των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων 2019. Η λαμπρή βραδιά στον υπέροχο χώρο του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Πάτρας αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για να δηλώσει ο κόσμος της Πάτρας την υποστήριξή του στην προσπάθειά της πόλης μας και μια θαυμάσια αφετηρία για τη μεθοδική και σκληρή δουλειά που απαιτείται για την επιτυχή έκβαση της διοργάνωσης των αγώνων».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ