25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Στη Γερμανία η Ελλάδα (pics)

Στη Βαμβέργη βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής (22/02) η Εθνική Ελλάδας Ανδρών, εν όψει του εκτός έδρας αγώνα της με τη Γερμανία.

Στην «Brose Arena» θα πέσει για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα η αυλαία της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, καθώς θα παίξει την Κυριακή (24/02, 19.00) με τα «πάντσερ». Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και οι παίκτες του αναχώρησαν αεροπορικώς νωρίς το πρωί από το Ηράκλειο για την Αθήνα και από εκεί για το Μόναχο, ενώ συνέχισαν οδικώς το ταξίδι τους μέχρι τον τελικό προορισμό τους. Οι Έλληνες διεθνείς είναι προγραμματισμένο να κάνουν το απόγευμα χαλάρωμα στην «Brose Arena».

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει στη διάθεσή του τους εξής παίκτες: Γιάννης Αθηναίου (Προβάνς), Παναγιώτης Βασιλόπουλος (Περιστέρι), Νίκος Γκίκας (Προμηθέας Πατρών), Δημήτρης Κακλαμανάκης (Λαύριο), Λεωνίδας Κασελάκης (Προμηθέας Πατρών), Αντώνης Κόνιαρης (ΠΑΟΚ), Βαγγέλης Μαργαρίτης (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Μαυροειδής (Κολοσσός Ρόδου), Γιαννούλης Λαρεντζάκης (ΑΕΚ), Λευτέρης Μποχωρίδης (Άρης), Χρήστος Σαλούστρος (Προμηθέας Πατρών) και Λίνος Χρυσικόπουλος (ΠΑΟΚ).

Εκτός αποστολής έμειναν ο Γιάννης Μπουρούσης και ο Δημήτρης Κατσίβελης. Ο αρχηγός της Εθνικής μας επιστρέφει στην Κίνα, για να ενσωματωθεί ξανά στους Ζετζιάνγκ Γκουανγκσά Λάιονς, ενώ ο 27χρονος γκαρντ του Προμηθέα Πατρών ταλαιπωρείται από ίωση, για αυτό άλλωστε είχε μείνει εκτός δωδεκάδας και στο πρώτο παιχνίδι του έκτου «παραθύρου» της FIBA με αντίπαλο τη Γεωργία στα Δύο Αοράκια.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ