17.9 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Στη Βαρέζε ο Σκόλα (vid)

Με φόντο τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2021, και το όνειρο του να αγωνιστεί σε αυτούς με την Αργεντινή, ο Λουίς Σκόλα θα παραμείνει ενεργός, και θα συνεχίσει την καριέρα του ενόψει Ιταλικού εδάφους.

Ο 40χρονος πρώην παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο συμφώνησε με την Βαρέζε, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του, αναφέροντας : «Ο Λουίς Σκόλα συνεχίζει να αγωνίζεται με το βλέμμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Εκεί όπου θα δώσει την τελευταία παράσταση της σπουδαίας καριέρας του.

Πριν από το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού του 2021, όμως, ο Αργεντινός θρύλος θα μείνει... ενεργός στα παρκέ μέσω της Βαρέζε. Η ιταλική ομάδα ολοκλήρωσε μια από τις πιο σημαντικές μεταγραφές της ιστορίας της, καθώς έκανε δικό της τον εμβληματικό φόργουορντ. Έτσι, ο Σκόλα θα αγωνιστεί για τελευταία φορά σε συλλογικό επίπεδο στο ιταλικό πρωτάθλημα, με την κόκκινη φανέλα της Βαρέζε.

Την περασμένη σεζόν ο Αργεντινός άσος αγωνίστηκε στην Αρμάνι Μιλάνο, υπό τις οδηγίες του Έτορε Μεσίνα, όμως οι δύο πλευρές δεν συνέχισαν μαζί».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ