23.7 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Στηρίζει Ομπράντοβιτς στο Φάιναλ Φορ ο Γιασικεβίτσιους

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε στην κάμερα του καναλιού της Φενέρμπαχτσε και ξεκαθάρισε ότι θα υποστηρίζει την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του «Σάρας»:

«Είχα την ευκαιρία να δουλέψω μαζί σου κόουτς. Πέραν του μπάσκετ έμαθα και κάποια ακόμα πράγματα. Αυτή τη στιγμή είμαι ένας καλύτερος άνθρωπος. Θέλω να σου ευχηθώ τύχη για το Final Four. Σε εσένα, στην ομάδα της Φενέρμπαχτσε και στους οπαδούς της», είπε ο Σέρβος NBAer, ενώ ο «Σάρας» ανέφερε από την πλευρά του:

«Κύριε Ομπράντοβιτς, έχω την ευκαιρία μέσω του Φενέρμπαχτσε TV να σου ευχηθώ τα καλύτερα για το Final Four. Δείχνετε να είστε σε εξαιρετική κατάσταση στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν. Επίσης, όλοι γνωρίζουν πόσο μεγάλη απόλασυη ήταν για εμένα να δουλέψω μαζί σου και να περάσω τόσο χρόνο δίπλα σου. Τώρα, στο νέο μου επάγγελμα μαθαίνω από εσένα. Όπως και να 'χει, να τελειώσεις τη σεζόν με καλό τρόπο και κατέκτησε το Final Four. Η Φενέρμπαχτσε είναι η μόνη μου ομάδα που συνεχίζει, οπότε θα πανηγυρίζω για εσάς 100%. Ελπίζω να σε δω το καλοκαίρι, είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε καλά όπως πάντα. Εύχομαι τα καλύτερα και καλή τύχη στο Final Four».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ