19.1 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Στηρίζει Ομπράντοβιτς ο Αταμάν

Μπορεί οι σχέσεις τους να μην είναι οι καλύτερες δυνατές, αλλά ο Εργκίν Αταμάν τάχθηκε στο πλευρό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τα... γαλλικά του στη Μόσχα.

Ο Σέρβος τεχνικός της Φενέρμπαχτσε βγήκε εκτός εαυτού με τους παίκτες του, στο «USH CSKA», στον αγώνα τους με την ΤΣΣΚΑ για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Πολύς λόγος έγινε για την έντονη αντίδρασή του, αλλά ο συνάδερφός του στην Εφές Αναντόλου πήρε το μέρος του.

«Δεν θα πρέπει να μπερδεύουμε την αδρεναλίνη που υπάρχει την ώρα του αγώνα με όσα γίνονται έξω από το παρκέ. Είμαι από εκείνους που γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Ομπράντοβιτς έχει σχέση πατέρα-γιου με τους παίκτες του. Ως προπονητές δεν νιώθουμε καθόλου άνετα που μεταδίδονται ζωντανά όλα όσα λέμε κατά τη διάρκεια των τάιμ άουτ. Δεν είναι ωραίο όταν οι κάμερες κάνουν κοντινό και δείχνουν τα τακτικά κομμάτια που σχεδιάζουμε στα πινακάκια μας. Αυτό που γίνεται στα τάιμ άουτ ανάμεσα στους προπονητές και τους παίκτες είναι κάτι ιδιαίτερο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Εργκίν Αταμάν στην εφημερίδα «Hurriyet».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ