20.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στηρίζει Λιόλιο και η Κωνσταντινίδου

Ακόμα μία προσθήκη ανακοινώθηκε στην ομάδα «Δώσε Πάσα» και την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Λιόλιου για τις επερχόμενες εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Ο λόγος για την Άννη Κωνσταντινίδου, με πλούσια καριέρα στο χώρο του αθλητισμού, της διοίκησης και της εκπαίδευσης, η οποία συντάχθηκε στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου με στόχο ένα καλύτερο «αύριο» για την ΕΟΚ.

Η Άννη Κωνσταντινίδου αποτελεί ξεχωριστή παρουσία στο αθλητικό γίγνεσθαι, καθώς έχει υπάρξει ηγετική φυσιογνωμία στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ ούσα αρχηγός της Εθνικής Γυναικών επί οκταετία, μαραθωνοδρόμος και πρωταθλήτρια του σκουός. Παράλληλα, αποτελεί ένα από τα πιο καταρτισμένα στελέχη της αθλητικής αγοράς, έχοντας εμπειρία από τη διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων, Παραολυμπιακών Αγώνων και διεθνών εκδηλώσεων σε διάφορα αθλήματα, ενώ ταυτόχρονα προΐσταται των αθλητικών προγραμμάτων του ACS Athens, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ακαδημαϊκή εξωστρέφεια του ιδρύματος και στη συνεργασία με πανεπιστήμια των ΗΠΑ.

«Αγαπητοί φίλοι, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου στις επικείμενες εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου. Μετά από εκτενείς επαφές που είχα με τον κύριο Λιόλιο, διαπίστωσα πως μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και το ίδιο όραμα για το αύριο του μπάσκετ», ανέφερε αρχικά η παλαίμαχη γκαρντ, η οποία ήταν γνωστή με τα προσωνύμια «Θηλυκός Γκάλης» και «Magic Annie», από τους δύο άνδρες συναδέλφους της που μεσουρανούσαν εκείνη την εποχή, το Νίκο Γκάλη και το Μάτζικ Τζόνσον.

Όπως πρόσθεσε, αναφορικά με τους στόχους της για την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης: «Επειδή στις πράξεις είμαι καλύτερη από ό,τι στα λόγια, θα αρκεστώ να πω πως θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια από κοινού με τον κύριο Λιόλιο και τα υπόλοιπα μέλη της πρωτοβουλίας #dwsepasa για να δημιουργήσουμε μια νέα, πιο σύγχρονη, πιο λειτουργική και πιο τεχνοκρατική ομοσπονδία. Για το μπάσκετ που οραματιζόμαστε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ