19 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Στηρίζει Κουταλιανό ο Κόροιβος

Ο Κόροιβος δεν διάγει και τις καλύτερες ημέρες του, και έτσι έχοντας τέσσερις ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, έχοντας μπλέξει για τα καλά στη μάχη της παραμονής.

Η διοίκηση της ομάδας της Αμαλιάδας με ανακοίνωση της στηρίζει τον Έλληνα τεχνικό, μιλώντας για 12 τελικούς. Το basketa.gr με χθεσινό (18/2) ρεπορτάζ είχε αναφερθεί στις σκέψεις της ομάδας της Ηλείας για να αλλάξει την κατάσταση, αναφέροντας και το όνομα του Νίκου Βουρνά. Ωστόσο, προς το παρών ο Κόροιβος φαίνεται να στηρίζει τον προπονητή, αλλά όπως πάντα, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά..., ενώ δεν αποκλείεται να προσθέσει ακόμη έναν βοηθό στο προπονητικό τιμ, όπου ως τώρα υπάρχει ο Φοίβος Κωστής, ο οποίος ξεκίνησε την σεζόν στο πλευρό του Κώστα Σορώτου.

Αναλυτικά :

«Σε συνέχεια πρόσφατων ανυπόστατων δημοσιευμάτων η ΚΑΕ Κόροιβος εκφράζει την απόλυτη στήριξη και εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του προπονητή της, Μιχάλη Κουταλιανού, καθώς και στο σύνολο των αθλητών της ομάδα μας.

Έχουμε μπροστά μας 12 τελικούς έως το τέλος του πρωταθλήματος και είμαστε πεπεισμένοι πως, με σκληρή δουλειά αλλά και στη στήριξη των φιλάθλων μας, θα πετύχουμε το στόχο μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ