20.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στην Basket League εμπιστεύονται την… Basket League

Ο Ιούλιος μας αφήνει και θεωρητικά ακολουθεί ο μήνας που απλά θα προσθέσει τις τελευταίες πινελιές για τις ομάδες ενόψει της νέας σεζόν. Αυτό συνέβαινε στο παρελθόν, όμως σε αυτό το καλοκαίρι τα πράγματα είναι διαφορετικά αφού τουλάχιστον πέντε ομάδες (Άρης, Ιωνικός, Κολοσσός, Λάρισα, Πανιώνιος) δεν έχουν κάνει ακόμη το παραμικρό βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση, για διαφορετικούς βέβαια λόγους.

 


Οι υπόλοιπες ομάδες όμως έχουν προχωρήσει -άλλες περισσότερο, άλλες λιγότερο- τον σχεδιασμό, φρόντισαν να δείξουν εμπιστοσύνη στους παίκτες που γνωρίζουν καλύτερα. Σε αυτούς που αγωνίζονταν στο ελληνικό Πρωτάθλημα και θα συνεχίσουν να βρίσκονται σε αυτό. Συνολικά 16 παίκτες μετακινήθηκαν εντός της Basket League, αριθμός καθόλου μικρός δεδομένου ότι υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες τόσο σε αυτές τις ομάδες όσο βέβαια και σε εκείνες που παραμένουν στο σημείο μηδέν.

 


Ας φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη σας και ας δούμε ποιοι ήταν αυτοί που άλλαξαν φανέλα εντός του ελληνικού Πρωταθλήματος στη διάρκεια του καλοκαιριού...

 

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ