27.5 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Στην υγειά του Βούγιατσιτς!

Ο Σάσα Βούγιατσιτς μάλλον είναι από τους τύπους που ξέρει να απολαμβάνει τη ζωή πέρα από το μπάσκετ. Και γιατί όχι, αφού μπορεί; Ο Σλοβένος έχει επιστρέψει στο ΝΒΑ για τους Νιου Γιορκ Νικς, αλλά μας αποδεικνύει πως γι' αυτόν σημαντική παραμένει η ζωή και εκτός μπάσκετ. Πώς; Λανσάροντας τη δική του ετικέτα κρασιού με το όνομα Aleksander.

Ο Βούγιατσιτς έχει τα δικά του αμπέλια και μάλιστα όχι στη Νάπα, από όπου παράγουν κρασί ο Γιάο Μινγκ (το περιμένατε) από το 2011 και ο Ντουέιν Γουέιντ (2015), αλλά από το Πάσο Ρόμπλες, βόρεια του Λος Άντζελες. Μια περιοχή που θεωρείται το νέο... hot spot για την δημιοργία κρασιού.

Και όσο έπαιζε στους Λέικερς, με τους οποίους κατέκτησε δύο πρωταθλήματα να θυμίσουμε, ήταν και δίπλα.Τώρα από τη Νέα Υόρκη, απέχει λίγο, αλλά η μαμά Ξένια και ο μπαμπάς Γκόραν διευθύνουν την επιχείρηση και παρουσίασαν όλοι μαζί περήφανοι το πρώτο τους κρασί, το οποίο είναι μια Μπορντό. Αν θέλετε πάντως να δοκιμάσετε σας ενημερώνουμε πως κοστίζει 75 δολάρια το μπουκάλι και το reserved φτάνει τα 95. Να ξέρετε πως το παιδί αυτό διαθέτει και ελιές από τις οποίες παράγει λάδι.

Και ένα μυστικό, τελείως μεταξύ μας: Κάποιος διέρρευσε πως το μυστικό σε ό,τι αφορά το κρασί του Βούγιατσιτς είναι πως χρησιμοποιεί παλιά βαριέλα από σέρβικη δρυς... Άντε στην υγειά μας!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ