24.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Σαντ Ρος

Κάτοικος Μόσχας θα γίνει ο Χάουαρντ Σαντ Ρος, ο οποίος συμφώνησε με την ΤΣΣΚΑ και κάνει το μεγάλο άλμα προς την Ευρωλίγκα.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είχε εκδηλώσει εδώ και αρκετό καιρό το ενδιαφέρον της τον Κουβανό γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος πραγματοποιεί μια πολύ καλή χρονιά, και έτσι έδωσε μισό εκατομμύριο ευρώ για να τον κάνει δικό της. Η Ρώσικη ομάδα, η οποία έψαχνε ένα παίκτη που θα μπορούσε κατά κάποιο τρόπο να καλύψει το κενό του Ουίλ Κλάιμπερν, συμφώνησε με τον 28χρονο αθλητή, και ανεβάζοντας αρκετά την οικονομική της πρόταση τον παίρνει στην Μόσχα.

Την τρέχουσα σεζόν ο Κουβανός είχε 12,9 πόντους, 6,7 ριμπάουντ , 4,1 ασίστ και 2,2 κλεψίματα στο Champions League, ανεβάζοντας ουσιαστικά σε άλλο επίπεδο την ΑΕΚ, ενώ στην Basket League σε 13 αγώνες είχε 9 πόντους, 6,2 ριμπάουντ, 2,8 ασίστ και 2,2 κλεψίματα. Θυμίζουμε ότι η Ένωση τον είχε αποκτήσει από την Νταρουσάφακα με την οποία κατέκτησε το Eurocup την σεζόν 2017-2018, έχοντας ως προπονητή τον Ντέιβιντ Μπλατ, και παρά την προσπάθεια που έκανε για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του η θέληση του Σαντ Ρος τον στέλνει στην ΤΣΣΚΑ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ