20.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στην Τσεντεβίτα ο Ούκιτς

Στην Αδριατική Λίγκα και το Eurocup θα αγωνιστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Ρόκο Λένι Ούκιτς, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους με την Τσεντεβίτα Ολίμπια.

Στα 35 του, ο Κροάτης γκαρντ που έπαιξε στο παρελθόν και στη χώρα μας (2012-2014 Παναθηναϊκός, 2016-2017 ΑΕΚ) επιστρέφει για τρίτη φορά στην καριέρα του στην Τσεντεβίτα μετά τις σεζόν 2014-2015 και 2017-2018. Πέρυσι συμμετείχε στην Α2 Γαλλίας με την Αντίμπ, έχοντας κατά μέσο όρο 12,4π., 2,3 ριμπάουντ και 4,4 ασίστ σε 27’.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου, θα είναι η τρίτη μου φορά στην Τσεντεβίτα και η πρώτη μου στην Τσεντεβίτα Ολίμπια. Ευχαριστώ όλους όσοι με εμπιστεύτηκαν, πως μπορώ να βοηθήσω. Ελπίζω πως παρά την πανδημία του κορονοϊού θα έχουμε την ευκαιρία να αγωνιστούμε σε όλες τις διοργανώσεις και θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Ανυπομονώ να έρθω στη Λιουμπλιάνα, είμαι σωματικά και πνευματικά πανέτοιμος για την έναρξη της καινούριας σεζόν», ανέφερε σχετικά ο Ρόκο Λένι Ούκιτς.

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Σάνι Μπετσίροβιτς, τόνισε από την πλευρά του: «Είναι ποιοτικός κι έμπειρος παίκτης. Θα είναι το… δεύτερο χέρι του προπονητή μες στο παρκέ και ο μέντορας των νεαρών παικτών μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα τον έχουμε μαζί μας, με την εμπειρία του και την ποιότητά του μπορεί να δώσει σταθερότητα στην ομάδα».

Ο Γιούριτσα Γκόλεματς, προπονητής της Τσεντεβίτα Ολίμπια, συμπλήρωσε: «Χρειαζόμασταν έναν παίκτη με τη νοοτροπία νικητή και είμαστε χαρούμενοι που τον αποκτήσαμε. Είναι έμπειρος και γνωρίζει την ομάδα. Σίγουρα, θα μας βοηθήσει πολύ, τόσο στο γήπεδο όσο και στα αποδυτήρια, καθώς οι συμπαίκτες του θα έχουν πλέον δίπλα τους έναν πραγματικό επαγγελματία που θέλει πάντα να κερδίζει».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ