19.5 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Στην τρίτη καλύτερη πεντάδα της δεκαετίας ο Γιάννης (pic)

Άλλη μια σημαντική διάκριση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος βλέπει την καριέρα του να απογειώνεται. Το γνωστό αμερικανικό περιοδικό "Sports Illustrated" τοποθέτησε τον «Greek Freak» στην τρίτη καλύτερη πεντάδα του ΝΒΑ την τελευταία δεκαετία δίπλα σε ιερά... τέρατα του μπάσκετ.

Ο περσινός MVP της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ, Γιάννης Αντετοκούνμπο, δείχνει αποφασισμένος να μείνει για πολλά χρόνια στην ελίτ του κορυφαίου πρωταθλήματος και παρά το νεαρό της ηλικίας του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού πιστεύουν πολύ στις ικανότητές του.

Έτσι το "Sports Illustrated" ήρθε να επιβεβαιώσει την αξία και τις προσδοκίες για τον Γιάννη, καθώς τον τοποθέτησε στην τρίτη καλύτερη πεντάδα του ΝΒΑ για την περίοδο 2010-2020, θεωρώντας ότι ο ηγέτης των Μπακς είχε μεγάλη επιρροή στην καλή εικόνα των «ελαφιών». Στο πλευρό του Γιάννη και στην πεντάδα βρίσκονται παίκτες όπως ο Κόμπι Μπράιαντ, ο Ντουέιν Ουέιντ, ο Ντιρκ Νοβίτσκι και ο Μπλέικ Γκρίφιν, δίνοντας μεγαλύτερη αξία σε αυτό το κατόρθωμα του Έλληνα άσου.

Με αυτό το κείμενο αναφέρθηκε το "Sports Illustrated" στον «Greek Freak»:

«Και ενώ ο Γιάννης εκθρόνισε τον ΛεΜπρόν από το Top 100 της λίστας του SI, η δεκαετία του ’10 είναι μόνο η αρχή μίας επικής καριέρας. Η εκκίνηση του Γιάννη ήταν χαμηλών τόνων, η τελευταία τριετία όμως απογειώθηκε. Το 2017, σκόραρε 20 πόντους για πρώτη φορά. Το 2019, έγινε ο MVP του ΝΒΑ και έστειλε τους Mπακς στο καλύτερο ρεκόρ τους, σε μία ομάδα που χτίστηκε για να βγάλει το 100% του ταλέντου του.

Ο Γιάννης είναι στο prime του και αναμένεται να κάνει το ΝΒΑ να τον παρακολουθεί και τη νέα δεκαετία. Είναι μόλις 24 ετών, κάτι που σημαίνει πως έχει πολύ χρόνο να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να πάει το παιχνίδι του σε άλλο επίπεδο ( Ο Κάρι έγινε 24, αλλά κατέκτησε το πρώτο MVP του 3 χρόνια μετά). Ακόμα και αν ήδη το μέλλον είναι λαμπρό στα πόδια του, ο Γιάννης έχει το σώμα και τη νοοτροπία να δουλέψει και να γίνει ένας από τους κορυφαίους της δεκαετίας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ