16.7 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Στην Τιφλίδα και ο Τζόουνς

Στην αποστολή του Άρη, που αναχωρεί το πρωί της Τετάρτης (19/09, 09.40) για την Τιφλίδα, συμπεριλήφθηκε και ο Λάκι Τζόουνς.

Ο 25άχρονος γκαρντ/φόργουορντ τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα, αλλά οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό, έτσι θα βρεθεί κι εκείνος στη Γεωργία για το παιχνίδι της Πέμπτης (20/09, 18.00) απέναντι στην Ντιναμό, στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού γύρου του Basketball Champions League. Το εάν θα τεθεί στη διάθεση του Βαγγέλου Αγγέλου, στο πρώτο επίσημο ματς της νέας αγωνιστικής περιόδου, θα κριθεί ανάλογα με την κατάστασή του.

Οι Θεσσαλονικείς θα αναχωρήσουν από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» για την Κωνσταντινούπολη και από εκεί θα μεταβούν, επίσης αεροπορικώς, στη γεωργιανή πρωτεύουσα στην οποία αναμένεται να αφιχθούν στις 16.25 (τοπική ώρα). Στις 20.00 (ώρα Γεωργίας) υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση στην έδρα της Ντιναμό, το «TbilisiSportsPalace». Στην αποστολή παίρνουν μέρος και οι Μάικλ Κάιζερ, Δημήτρης Βεργίνης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Δημήτρης Φλιώνης, Γκάρι Μπελ, Μπορίς Νταλό, Βασίλης Χρηστίδης, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Γκάρι Μακ Γκι, Ραμόν Χάρις και Γιώργος Αγγέλου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ