21 C
Athens
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Στην Τενερίφη δίνουν προτεραιότητα στην υγεία

Τα μέτρα χαλαρώνουν σταδιακά στην Ευρώπη και με προσεκτικά βήματα, αλλά στην Ιμπεροστάρ Τενερίφη προτιμούν να παραμείνουν προσεκτικοί πριν κάνουν οποιαδήποτε κίνηση προς την επιστροφή στη δράση.

Τα Κανάρια είναι από τις περιοχές στις οποίες φαίνεται πως ο κορονοϊός έχει περιοριστεί, αλλά η ομάδα του Γιώργου Μπόγρη κρατά ακόμη χαμηλούς τους τόνους. Όπως διευκρίνισαν από τη διοίκηση και καθώς ακούγεται πως είναι ένα από τα υποψήφια μέρη για την τελική φάση του ισπανικού πρωταθλήματος, αν και εφόσον οι αγώνες φυσικά γίνουν, δεν πρόκειται να κάνουν καμία κίνηση αν δεν δοθεί το πράσινο φως από τους αρμόδιους για την υγεία φορείς. "Δεν πρόκειται να ρισκάρουμε την υγεία κανενός", τόνισαν οι υπεύθυνοι της ομάδας. ζητώντας το 100% για να επιστρέψουν στο παρκέ για προπονήσεις.

Οι παίκτες μέσω τηλεδιασκέψεων ακολουθεί πρόγραμμα εντός των τειχών, ο κάθε παίκτης έχει το δικό του πρόγραμμα με οδηγίες από το προπονητικό επιτελείο και τον γυμναστή της ομάδας, όπως γίνεται παντού. Αυτό που έχει αλλάξει είναι πως πλέον μπορούν οι αθλητές να βγουν κι έξω από το σπίτι τουλάχιστον για τρέξιμο. Να σημειώσουμε εδώ πως Ουνικάχα Μάλαγα, Βαλένθια και Ανδόρρα είναι σήμερα υπό εξέταση προκειμένου να πάρουν το δικό τους πράσινο φως για προπονήσεις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ