22.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στην Τενερίφη έγραψαν ιστορία (vid)

Μοναδική ιστορία γράφτηκε στην Τενερίφη στην πρεμιέρα του BCL, αφού 607... προνομιούχοι οπαδοί της ομώνυμης ομάδας είδαν το σύνολο του Τσους Βιδορέτα να επικρατεί άνετα της Μπάκεν.

Ο κορωνοϊός και ο τρόμος, που τον ακολουθούσε, «σκέπασαν» ολόκληρη την Ισπανία. Εικόνες θλίψης προβάλλονταν καθημερινά από τον περασμένο Μάρτιο από την χώρα, που δεν μπορούσε να βρει τρόπο να σταθεί στα πόδια της. Οι Ίβηρες, όμως, είναι ένας λαός που δεν το βάζει κάτω. Ζει τη ζωή του, την χαίρεται και, όποτε γίνονται σοβαρά τα πράγματα, είναι ταυτόχρονα και υπεύθυνος.

Αυτή ακριβώς η εικόνα αποτυπώθηκε στα Κανάρια Νησιά, όπου γράφτηκε μοναδική ιστορία για το Basketball Champions League και το μπάσκετ της χώρας. Συγκεκριμένα, 607 οπαδοί της ομάδας είχαν εισιτήρια για αυτή την αναμέτρηση με την Μπάκεν, που για διάφορους ευνόητους λόγους θα μείνει στην αιωνιότητα.

Η ομάδα ανήγγειλε πολλάκις με πανηγυρικό τόνο το γεγονός και είναι αλήθεια, ότι η εικόνα της εξέδρας τη δικαιώνει σε παρόμοιο ύφος. Οι 607 τυχεροί παρακολούθησαν μια άνετη επικράτηση με 98-73 και ένα δυναμικό ξεκίνημα στη διοργάνωση.

Δείτε το σχετικό βίντεο της ομάδας:

https://twitter.com/CB1939Canarias/status/1318618266881953792



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ