24 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Στην πόρτα της εξόδου ο Τάλτον

Παρελθόν για τον Άρη αναμένεται να αποτελέσει ο Γκάρι Τάλτον ο οποίος δεν έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του.

Ο 29χρονος Αμερικανός πόιντ γκαρντ αποκτήθηκε από τους «κίτρινους» για να έχει σημαντικό ρόλο στην περιφέρεια του συγκροτήματος του Σούλη Μαρκόπουλου, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει κατορθώσει να προσφέρει τα αναμενόμενα. Μάλιστα κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο, αντιμίλησε στον προπονητή του κάτι που φάνηκε και από τις τηλεοπτικές κάμερες.

Πλέον εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Ο Τάλτον στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στην Ελλάδα με τις φανέλες του Ρεθύμνου, των Τρικάλων και πέρσι του Χολαργού, αλλά η Θεσσαλονίκη δεν του ταίριαξε.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του, αυτός ενδέχεται να είναι ο Ράιαν Χάροου ο οποίος πέρσι ήταν εξαιρετικός παίζοντας στο Περιστέρι, αλλά δεν αποκτήθηκε πριν λίγο καιρό από τους «κίτρινους», λόγω προβλήματος τραυματισμού στη μέση. Μένει να φανεί αν η υπόθεσή του θα προχωρήσει, καθώς ο Άρης προς το παρόν έχει από την Παρασκευή (4/10) ένα νέο Ban από τη FIBA, με τους ανθρώπους του συλλόγου πάντως να μην εκφράζουν ανησυχία γι' αυτό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ