15.8 C
Athens
Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου, 2025

Στην πόρτα της εξόδου και ο Ουέστμπρουκ!

Μετά την παραχώρηση του Πολ Τζορτζ στους Κλίπερς, οι εξελίξεις στους Θάντερ φαίνεται πως θα είναι καταιγιστικές. Και τούτο διότι δεν αποκλείεται καθόλου, αντιθέτως φαντάζει πολύ πιθανό, να φύγει και η σημαία της ομάδας, ο Ράσελ Ουέστμπρουκ!

Πληροφορίες του ESPN αναφέρουν ότι ο Ουέστμπρουκ και ο ατζέντης του, Θαντ Φούσερ, έχουν αρχίσει ήδη τις πρώτες επαφές με τον general manager της ομάδας της Οκλαχόμα Σίτι, Σαμ Πρέστι, προκειμένου να δρομολογήσουν τα επόμενα βήματα της καριέρας του παίκτη.

Ο Ουέστμπρουκ έχει συμβόλαιο για άλλα 4 χρόνια έναντι συνολικών αποδοχών 170 εκ. δολαρίων και για τους Θάντερ αυτό είναι πλέον μια μεγάλη πολυτέλεια. Διότι μετά την αποχώρηση του Τζορτζ γνωρίζουν πως δεν μπορούν να διεκδικήσουν είσοδο στα πλέι οφ, ενώ με τα πέντε ντραφτ πικ πρώτου γύρου που πήραν ως αντάλλαγμα συν τον Τζίλτζους-Αλεξάντερ, έναν από τους καλύτερους ρούκι της περσινής σεζόν, έχουν πλέον τη δυνατότητα να αρχίσουν την ανοικοδόμησή τους.

Από την άλλη ο Ουέστμπρουκ έχει 11 χρόνια στην ομάδα, όλη του η καριέρα είναι συνυφασμένη με τους Θάντερ και έμεινε εκεί ακόμα και όταν έφυγε ο Ντουράντ. Λέγεται ότι δυσαρεστήθηκε όταν άκουσε πως η ομάδα έχει διάθεση να τον βγάλει στο σφυρί κι έχει αρχίσει πια να το παίρνει κι αυτός απόφαση ότι είναι καλύτερα να αναζητήσει άλλες προκλήσεις σε μια άλλη ομάδα.

Το ποια θα είναι αυτή, έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Ήδη, όπως γράφουν στις ΗΠΑ, οι Ντιτρόιτ Πίστονς και οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς έχουν αρχίσει έντονο ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ