26 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Στην πρωτεύουσα είναι αλλιώς

Οι Γουίζαρντς δεν χάνουν στην έδρα τους και το απέδειξαν νικώντας τους Σέλτικς για το 1-2 στην σειρά. Στο 2-0 βρίσκονται οι Γουόριορς. 

Μακριά από την Ουάσινγκτον, οι Γουίζαρντς έχουν πρόβλημα αλλά όταν παίζουν ενώπιον του κοινού τους, δεν χάνουν. Και φάνηκε αυτό στο τρίτο παιχνίδι της σειράς με τους Σέλτικς όπου με το πολύ εύκολο 116-89, μείωσαν σε 1-2. Σκληρό ματς με οκτώ τεχνικές ποινές, τρεις αποβολές, έναν καυγά ανάμεσα στους Ούμπρε και Όλινικ αλλά και τέσσερις πρωταγωνιστές, όλοι τους… πρωτεουουσιάνοι. Ο Τζον Γουόλ έκανε ξανά την διαφορά με 24 πόντους και οκτώ ασίστ για να τον μιμηθούν οι Ότο Πόρτερ Τζούνιορ (19π.), Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς (19π.) και Μάρτσιν Γκορτάτ (13π., 16 ριμπ.). Από τους Σέλτικς που βρέθηκαν να έχουν 35.1% εντός παιδιάς, ο Αζάια Τόμας, μετά τους 53 πόντους έμεινε στους… 13 με τον Άλ Χόρφορντ να έχει 16 και τον Τζάε Κράουντερ 14. 

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, οι Γουόριορς εκμεταλλεύτηκαν το Όκλαντ και με το 115-104 επί των Τζαζ, διπλασίασαν τις νίκες τους στους ημιτελικούς της Δύσης. Και πως να συνέβαινε κάτι διαφορετικό από την στιγμή που οι “Πολεμιστές” ευστόχησαν σε 14 τρίποντα, μοίρασαν 33 ασίστ και είχαν πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Πρώτος απ΄ όλους ο Κέβιν Ντουράντ με 25 αλλά και 11 ριμπάουντ για να τον ακολουθήσουν οι Στεφ Κάρι (23π.) και Ντρέιμοντ Γκριν (21π.). Ο Κλέι Τόμπσον σταμάτησε στους 14 πόντους και ο Αντρέ Ιγκουοντάλα στους δέκα την στιγμή που από τους Τζαζ, ο Γκόρντον Χέιγουορντ επέστρεφε στις καλές εμφανίσεις αλλά οι 33 πόντοι αποδείχθηκαν λίγοι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ