23.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Στην Πορταριά και φέτος ο Προμηθέας

Στο Πήλιο θα διεξαχθεί και φέτος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Προμηθέα Πατρών, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής του στην Basket League, το Κύπελλο Ελλάδας και για πρώτη φορά στην ιστορία του στο Basketball Champions League.

Ο Μάκης Γιατράς και οι παίκτες του θα πραγματοποιήσουν την πρώτη προπόνησή τους τη Δευτέρα 20 Αυγούστου στο «Δημήτρης Τόφαλος», ενώ εν συνεχεία θα μεταβούν στην Πορταριά για το βασικό στάδιο. Το πρώτο φιλικό τους, κεκλεισμένων των θυρών, θα δοθεί απέναντι στην Καρδίτσα και το πρώτο με κόσμο θα λάβει χώρα επί κυπριακού εδάφους, στο τουρνουά της Λάρνακας. Οι φίλαθλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να τη δουν από κοντά, στο κλειστό της αχαϊκής πρωτεύουσας, στις 15 Σεπτεμβρίου, με αντίπαλο την Ούνιξ Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη.

Η ανακοίνωση: «Στα μέσα Αυγούστου θ’ αρχίσει την προετοιμασία του για την πολύ απαιτητική νέα σεζόν 2018-19 ο Προμηθέα Πάτρας, που, με τον Μάκη Γιατρά και φέτος στο τιμόνι της ομάδας, θα κυνηγήσει την διάκριση σε 3 μέτωπα: το Κύπελλο Ελλάδας, την Basket League και το Basketball Champions League.

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας:
18-19/8: Eργομετρικά Τεστ
20/8: Πρώτη προπόνηση
20-21/8: Ιατρικές εξετάσεις
24-31/8: Προπονήσεις στην Πορταριά, Πήλιο
30/8: Φιλικό κεκλεισμένων των θυρών Προμηθέας-Καρδίτσα
7-9/9: Τουρνουά στη Λάρνακα με την συμμετοχή των ΓΣ Κύμης, Κεραυνού Στροβόλου και ΑΕΚ Λάρνακας
15/9: Φιλικό στο «Δημ. Τόφαλος» Προμηθέας Πάτρας-Ούνιξ Καζάν
16/9: Φιλικό κεκλεισμένων των θυρών Προμηθέας Πάτρας-Ούνιξ Καζάν
18-19/9: Τουρνουά στην Θεσσαλονίκη (Μαυροσκούφεια) με την συμμετοχή του ΠΑΟΚ, του Κολοσσού H Hotels και του Ρεθύμνου Cretan Kings
20-22/9: Τουρνουά στην Προύσα (Τουρκία) με τη συμμετοχή των Τόφας Μπούρσα, Τουρκ Τελεκόμ, Καρσίγιακα, Γκαζιαντέπ και Σακάρια

Υπενθυμίζουμε πως η επίσημη έναρξη της σεζόν θα γίνει στις 3 Οκτωβρίου, όταν ο Προμηθέας θα υποδεχθεί τον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ λίγες ημέρες αργότερα, το Σαββατοκύριακο 6-7/10 θα φιλοξενηθεί από τον Κολοσσό H Hotels στην Ρόδο, στην πρεμιέρα της Basket League».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ