17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Στην Πεντέλη εμπιστεύονται Χαρτοματσίδη

Προπονητής της Πεντέλης θα είναι και την επόμενη χρονιά ο Κώστας Χαρτοματσίδης, συνεχίζοντας την εξαιρετική πορεία στον πάγκο της ομάδας με την απόλυτη εμπιστοσύνη της διοίκησης.

Είναι ο άνθρωπος, που έκανε ζωντανό για την Πεντέλη το όνειρο της Β' Εθνικής, επιμένοντας και βλέποντας, τόσο τον εαυτό όσο και τη διοίκηση να δικαιώνονται για τις επιλογές τους, με αρκετές ατυχίες τις προηγούμενες χρονιές στη Γ' Εθνική. Ο Κώστας Χαρτοματσίδης, στη συνέχεια, κατάφερε να κρατήσει την ομάδα σε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, κάνοντας τη δική του υπέρβαση και όντας έτοιμος να την οδηγήσει σε νέα «μονοπάτια» ευημερίας.

Ο Έλληνας τεχνικός και ο σύλλογος των Βορείων προαστίων αναμένεται να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και, μαζί, τη «συνταγή» επιτυχίας των τελευταίων τεσσάρων ετών. Η συνάντηση, που θα κάνει οριστικά τη συμφωνία, αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο (10/6), ώστε να ολοκληρωθεί κάθε λεπτομέρεια και ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς θα αρχίσει άμεσα, ώστε να παρουσιαστεί ένα ακόμη πιο ανταγωνιστικό σύνολο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ