24.7 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Στην Πειραϊκή το Κύμη-Ήφαιστος

Αλλαγή έδρας έχουμε στη φιλική αναμέτρηση της Κύμης με τον Ήφαιστο Λήμνου, που θα λάβει χώρα την Πέμπτη (20/09, 17.00), όπως ανακοίνωσε η ευβοιώτικη ΚΑΕ.

Το συγκρότημα του Γιάννη Καστρίτη θα συναντηθεί με τους νεοφώτιστους στην Basket League στο κλειστό «Χαλκιά-Αναστασιάδη» στην Πειραϊκή όχι στο «Τάσος Καμπούρης», με την είσοδο για τους φιλάθλους να είναι ελεύθερη.

Η ανακοίνωση: «Η αυριανή (20/09) φιλική αναμέτρηση ΓΣ Κύμης-Ήφαιστος Λήμνου θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Χαλκιά-Αναστασιάδη» (Πειραϊκή) στην Χαλκίδα, καθώς στο κλειστό της Κανήθου θα πραγματοποιηθούν οι Πανελλήνιοι Αγώνες Bocce Special Olympics "Χαλκίδα 2018". Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 17:00 και θα είναι ελεύθερη η είσοδος για τους φιλάθλους και τους δημοσιογράφους. Στο αυριανό παιχνίδι αναμένεται να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του ο Scott Suggs, ενώ δεν θα αγωνιστούν οι Barlow, Ballard και ο Τουτζιαράκης που αντιμετωπίζει ελαφρύ τραυματισμό, καθώς και ο Bolds που βρίσκεται με ολιγοήμερη άδεια στην Αμερική λόγω οικογενειακού προβλήματος».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ