15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Στην παράταση οι Γκρίζλις, τραυματίστηκε ο Μοράντ (vids)

Οι Μέμφις Γκρίζλις πανηγύρισαν την πρώτη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ, αλλά έχασαν εξαιτίας τραυματισμού τον Τζα Μοράντ.

Οι «αρκούδες» επιβλήθηκαν στην παράταση με 116-111 των Μπρούκλιν Νετς, μες στο «Barclays Center», με το Γιόνας Βαλαντσίουνας να είναι εκείνος που ισοφάρισε σε 106-106 με 2/2 βολές κι έστειλε την αναμέτρηση στο έξτρα πεντάλεπτο, καθώς εν συνεχεία ακολούθησαν δύο άστοχα σουτ του Κάρις Λεβέρτ.

https://www.youtube.com/watch?v=wIvCM-Tzyng

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι είδαν τον 21χρονο γκαρντ να αποχωρεί με καροτσάκι από το παρκέ, καθώς χτύπησε στον αριστερό αστράγαλό του κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ύστερα από προσπάθειά του να κόψει τον Τίμοθι Λουάου-Καμπαρό.

https://www.youtube.com/watch?v=OpJQ8hUE-TM

Ο Κάιλ Άντερσον με 28π. και εφτά ριμπάουντ, ο Ντίλον Μπρουκς με 24π. και εφτά ριμπάουντ, ο Μπράντον Κλαρκ με 16π. και εφτά ριμπάουντ και ο «διπλός» Βαλαντσίουνας με 14π. και ισάριθμα ριμπάουντ ηγήθηκαν των νικητών, ενώ από τους Νεοϋορκέζους που παρατάχθηκαν χωρίς τους Κέβιν Ντουράντ και Κάιρι Ίρβινγκ ο Λεβέρτ είχε 28π., έντεκα ριμπάουντ και πέντε κλεψίματα, ο Καμπαρό 21π. και έξι ριμπάουντ και ο Τζο Χάρις 14π. και οκτώ ριμπάουντ.

https://www.youtube.com/watch?v=6cmC6TNAbH0

https://www.youtube.com/watch?v=SgEYpVHaOGU



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ