22.5 C
Athens
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Στην παράταση με ανατροπή οι Μπλέιζερς (vids)

Σερί τεσσάρων νικών απέναντι στους Σακραμέντο Κινγκς συμπλήρωσαν οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, κερδίζοντάς τους και στο «Golden 1 Center» με 113-108 στην παράταση.

Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να χάνουν ακόμα και με διαφορά 14π., αλλά έκαναν την ανατροπή, με τον Νταμιάν Λίλαρντ να πετυχαίνει τους εφτά από τους τελευταίους εννέα πόντους της ομάδας του στην κανονική διάρκεια, μεταξύ των οποίων και το λέι απ με το οποίο ισοφάρισε σε 103-103. Τελείωσε με 25π., έξι ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ, με το Γιουσούφ Νούρκιτς να κάνει double double με 24π. και 23 ριμπάουντ, έχοντας και εφτά ασίστ, ενώ στους 16π. έμεινε ο Σι Τζέι Μακ Κόλουμ και στους 13π., μαζί με οκτώ ριμπάουντ, ο Γιουσούφ Νούρκιτς.

https://www.youtube.com/watch?v=qQlysf7kqGY

https://www.youtube.com/watch?v=aNItI5lXpYk

Ο Μπάντι Χιλντ με 27π. αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των «βασιλιάδων», double double με 14π. και δεκαέξι ριμπάουντ έκανε ο Νεμάνια Μπιέλιτσα και 19π. σκόραρε ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, αλλά με 7/19 σουτ εντός παιδιάς. Ο Κώστας Κουφός έμεινε στο παρκέ για 7.42’, με απολογισμό 2π. με 1/2 δίποντα, τρία ριμπάουντ, μία ασίστ κι ένα λάθος.

https://www.youtube.com/watch?v=Fcgi-jD0vVc

https://www.youtube.com/watch?v=toCH-9_IiIU



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ