23.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Στην παράταση η Τορίνο (vids)

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση, η Τορίνο επικράτησε της Κρεμόνα με 92-87 και πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας. 

Στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, στο Final Eight που διεξάγεται στο Φιρένζε, η Τορίνο ήταν εκείνη που άντεξε μετά από 45 λεπτά συναρπαστικού παιχνιδιού με την Κρεμόνα, κερδίζοντας την πρόκριση με 92-87. Αυτό έγινε, μάλιστα, παρά το γεγονός ότι οι τυπικά φιλοξενούμενοι είδαν τους αντιπάλους τους να ισοφαρίζουν, με τον Φοντέκιο να σώσει με λέι απ του στα 11" την Κρεμόνα (80-80). Στην παράταση, η Τορίνο που θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» από την κανονική διάρκεια, με τον Μπλου όμως να έχει 1/2 βολές, μπήκε αποφασισμένη και κυρίως χάρη στην άμυνά της, που δέχθηκε μόλις επτά πόντους, έφτασε πρώτη στο «νήμα».

Ο Ντιάντε Γκάρετ ήταν εξαιρετικός για τους νικητές με 18 πόντους και 6 ριμπάουντ, για να ακολουθήσει ο Σάσα Βούγιασιτς με 15 πόντους και 7 ριμπάουντ, καθώς και ο Ντάουαν Ρόμπινσον με 13 πόντους και ισάριθμες ασίστ. Ο Σιμόνε Φοντέκιο, που ήταν ο ήρωας της Κρεμόνα στο τέλος των 40 λεπτών, ήταν και ο κορυφαίος της με 16 πόντους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ