19.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Στην Πάτρα το πρώτο σεμινάριο του ΣΕΠΚ (pics)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο φετινό Τοπικό Σεμινάριο του ΣΕΠΚ, το οποίο διοργανώθηκε στην Πάτρα στο πλαίσιο του 22ου All Star Game.

Οι υψηλού επιπέδου και με μεγάλο ασκησιολόγιο ομιλίες, το έντονο ενδιαφέρον που έδειξαν οι παρευρισκόμενοι, αλλά και οι γεμάτες ιδέες και προβληματισμούς συζητήσεις που ακολούθησαν κάθε ομιλία κατέστησαν το πρώτο σεμινάριο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης για το 2018 απόλυτα επιτυχημένο. Στην τελευταία ημέρα, ο Νίκος Βουρνάς ανέλυσε με λεπτομέρεια την «αντιμετώπιση side PNR» και στη συνέχεια ο γεμάτος πάθος για νέες ιδέες, Λάζαρος Παπαδόπουλος, παρουσίασε την «επιθετική συνεργασία PF/C». Μάλιστα, βραβεύθηκε από τον Κώστα Πετρόπουλο, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να πλέξει το εγκώμιό του. Από την πλευρά του, ο παίκτης ανταπέδωσε δίδοντας στο «Νουρέγιεφ» του ελληνικού μπάσκετ ένα υπογεγραμμένο αντίτυπο του βιβλίου του «Hook Shot».

Η αυλαία έπεσε με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να μεταφέρει και να μοιράζεται με μεγάλη λεπτομέρεια τις πλούσιες από ευρωπαϊκά γήπεδα παραστάσεις του σχετικά με τις «ειδικές επιθετικές καταστάσεις». Την πρώτη ημέρα, ο Γιώργος Καλαφατάκης ανέλυσε την «επίθεση εναντίον ζώνης», ο «Λάζος» μίλησε για την «ατομική προπόνηση» και ο Γιάννης Ελευθεριάδης με τον Κώστα Ντούβα εξήγησαν την «οργάνωση αμυντικής ομαδικής τακτικής μετά από scouting». Δείτε, ΕΔΩ, φωτογραφίες από την πρώτη ημέρα του σεμιναρίου, το οποίο έλαβε χώρα στο κλειστό της Παναγιάς Αλεξιώτισσας.

Με ανακοίνωσή του: «Ο Σύνδεσμος επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Δήμο Πατρέων και προσωπικά τον Τάκη Πετρόπουλο για την άριστη φιλοξενία του, αλλά και τις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλε προκειμένου όλα να διεξαχθεί ένα πετυχημένο σεμινάριο».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ