14.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στην Ουγγαρία για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Τον τελευταίο αγώνα του στην πρώτη φάση του Eurocup Γυναικών δίνει επί ουγγρική εδάφους ο Ολυμπιακός, καθώς θα τεθεί αντιμέτωπος με την Τσεγκλέντ στο «Gal Jozsef Sportcsarnok».

Οι «ερυθρόλευκες» είχαν επικρατήσει στο πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ με 93-53, οπότε για να περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης θα πρέπει είτε να κερδίσουν είτε να χάσουν με διαφορά μικρότερη των 40π. Ο αποκλειστικός στόχος τους, πάντως, είναι η νίκη ώστε να έχουν καλύτερες πιθανότητες εν όψει της συνέχειας. Ο Γιώργος Παντελάκης δεν θα έχει στη διάθεσή του μόνο την τραυματία Μαρία Αυτζή, με την αποστολή να αποτελείται από τις Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά και Βασιλική Λούκα.

Το πρόγραμμα του 7ου Ομίλου (05/12):
19.30 Τσεγκλέντ (Ουγγαρία)-Ολυμπιακός
21.30 Ναμίρ (Βέλγιο)-Βαλένθια (Ισπανία)

Η βαθμολογία (Σε 5 αγώνες):
1. Βαλένθια (5-0) 10
2. Ολυμπιακός (3-2) 8
3. Τσεγκλέντ (2-3) 7
4. Ναμίρ (0-5) 5

Την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης θα εξασφαλίσουν οι πρώτες δύο ομάδες κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες, δηλαδή συνολικά 24 ομάδες. Οι οκτώ ομάδες με το καλύτερο ρεκόρ θα περάσουν απευθείας στους «16» και υπόλοιπες δεκαέξι θα δώσουν διπλούς αγώνες (19/12 και 09/01), με τις οκτώ νικήτριες να συμπληρώνουν το «παζλ». Στη φάση των «16» τα οκτώ ζευγάρια επίσης θα δώσουν εντός κι εκτός αγώνες, στις 23 και στις 29 Ιανουαρίου, για την πρόκριση στα προημιτελικά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ