23.1 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Στην Ομπραντόιρο ο Ομπστ

Στα χρώματα της Ομπραντόιρο θα ντυθεί για τις επόμενες τρεις σεζόν ο Αντρέας Ομπστ. Ο 21χρονος Γερμανός πόιντ γκάρντ, πρώην παίχτης της γερμανικής Ετινγκερ, ανέβασε υψηλά τον πήχη την περασμένη σεζόν, σημειώνοντας κατά μέσο όρο 10,9 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 1,7 ριμπάουντ.

 

«Με τον Αντρέας, ενσωματώνουμε στην ομάδα έναν παίχτη για το παρόν και για το μέλλον, που ξεχωρίζει κυρίως για το περιφερειακό του σουτ. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει αγωνιστεί συνολικά αρκετά λεπτά σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα όπως το γερμανικό και έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο. Είμαστε σίγουροι πως θα προσαρμοστεί εύκολα στο στυλ του παιχνιδιού μας αλλά και στο ισπανικό πρωτάθλημα και θα τον δικαιώσουμε για την επιλογή του να φύγει από τη χώρα του και να ενσωματωθεί στην ομάδα μας», ανέφερε σχετικά με τον Ομπστ ο Χοσέ Λουίς Ματέο, γενικός διευθυντής της Ομπραντόιρο.

Ο Ομπστ θα περάσει την επόμενη εβδομάδα από ιατρικό έλεγχο και έπειτα θα γίνει η παρουσίασή του στο Σαντιάγο, πριν ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ