19.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στην Ολλανδία ο Ηρακλής για το FIBA Europe Cup (pic)

Ο Ηρακλής αποκλείστηκε από το BCL, αλλά η ευρωπαϊκή του πορεία θα συνεχιστεί στο FIBA Europe Cup. Η Διεθνής Ομοσπονδία ανακοίνωσε τις πόλεις που θα φιλοξενήσουν τους ομίλους στην Α' Φάση και ο Ηρακλής θα αγωνιστεί στο Χερτόγκενμπος της Ολλανδίας.

Ο Ηρακλής θα αγωνιστεί στον Α' Όμιλο μαζί με τη Μονς Αϊνό από το Βέλγιο, την Κέρμεντ (Ουγγαρία) και την Ρέτζιο Εμίλια (Ιταλία). Η ίδια πόλη θα φιλοξενήσει και τον έκτο όμιλο με τις ΝτενΜπος (Ολλανδία), Πάρμα (Ρωσία), Γκρόνινγκεν (Ολλανδία) και Μπόρισφεν (Λευκορωσία).

Οι άλλοι όμιλοι θα φιλοξενηθούν στη Βουλγαρία (Β' Όμιλος, Σαμόκοφ), Τουρκία (Δ' Όμιλος, Κωνσταντινούπολη), Πολωνία (Ε' Όμιλος, Βλότσλαβεκ). Απομένει να ανακοινωθεί η πόλη που θα φιλοξενήσει τους αγώνες του Γ' Ομίλου.

Τα παιχνίδια θα γίνουν από τις 26 ως τις 29 Ιανουαρίου. Ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει την Κέρμεντ στις 26/1, τη Ρέτζιο Εμίλια στις 27/1 και την Μονς Αϊνό στις 29/1.

Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες της βαθμολογίας θα προκριθούν στη φάση των 16. Όλοι οι αγώνες θα γίνουν και πάλι σε "φούσκες". Το ίδιο θα γίνει και με τους προημιτελικούς και στα πλέι οφ (23-25/3) με τη σεζόν να κλείνει με το φάιναλ φορ (23-25/4).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ