21.3 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Στην Μυτιλήνη ο Σουληνάρης

Έναν παίκτη που γνωρίζει τα κατατόπια της Γ' Εθνική πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Παπάδος Γέρας. Συγκεκριμένα η ομάδα από την Μυτιλήνη ανακοίνωσε την απόκτηση του Κύρκου Σουλινάρη, ο οποίος αναμένεται να τον βοηθήσει στις θέσεις των γκαρντ.

Έτσι, ο 30χρονος γκαρντ επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στο Βορειοανατολικό Αιγαίο, γεγονός για το οποίο σας είχε ενημερώσει με ρεπορτάζ του το basketa.gr στις 5/9.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΠΣ Παπάδος Γέρας ανακοινώνει την απόκτηση του Κύρκου Σουλινάρη. Πρόκειται για 28χρονο forward με ύψος 1.91μ. και αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα εκτός Νησιού μετά τον Αλέξανδρο Ύμερι. 

Ο Σουλινάρης τα περισσότερα χρόνια της μπασκετικής του καριέρας τα πέρασε στον Μίλωνα, με εξαίρεση δύο φορές όπου έχει φορέσει, τις φανέλες της Τερψιθέας ως δανεικός από τον Μίλωνα και του γειτονικού ΒΑΟΛ Χίου τη σεζόν 2018-19. Ο εν λόγο αθλητής γνωρίζει πολύ καλά την Γ΄ Εθνική και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της.

Τον καλοσωρίζουμε στην οικογένεια του Παπάδου Γέρας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ