18.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Στην… Μπάρτσα ο Ουέιντ! (pics)

Ο Ντουέιν Ουέιντ βρίσκεται για διακοπές στην Ισπανία, ενώ σκέφτεται το αν θα συνεχίσει ή όχι την καριέρα του, με τον «Flash» να προβάρει... την φανέλα της Μπαρτσελόνα, σε μία ξεχωριστή επίσκεψη που δέχθηκε ο σύλλογος στο «Παλάου Μπλαουγκράνα».

Πώς θα σας φαινόταν να φορέσει την φανέλα της Μπαρτσελόνα... ο Ντουέιν Ουέιντ; Ο τρις πρωταθλητής ΝΒΑ βρίσκεται στην Ισπανία με εκλεκτή παρέα, περνώντας μετά από μία κοπιαστική χρονιά από την χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου. Κοπιαστική, όχι τόσο λόγω της σωματικής κούρασης, αλλά της πνευματικής, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές, που έχει δηλώσει αναποφάσιστος για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του ή θα αποσυρθεί.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Ισπανία, λοιπόν, μετά την Ίμπιζα σειρά πήρε η Βαρκελώνη, όπου ήταν καλεσμένος των «Μπλαουγκράνα». Οι Κυπελλούχοι Ισπανίας τον έφεραν στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», ώστε να δει τις εγκαταστάσεις και να σημειωθεί ως ακόμη μία σπουδαία προσωπικότητα, που πέρασε για χάρη τους από την πρωτεύουσα της Καταλονίας. Στο τέλος, πήρε και ως δώρο μια φανέλα της «Μπάρτσα», ολοκληρώνοντας έτσι την επίσκεψη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ