25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Στην Μπάμπεργκ ο Μούσλι, στη Βαλένθια ο Γκαρσία

Κάτοικος Μπάμπεργκ γίνεται ο Ντέγιαν Μούσλι, ο οποίος αποχώρησε από τη Μάλαγα. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου στην Ευρωλίγκα.

Στο γερμανικό συγκρότημα θα συνεχίσει την καριέρα του ο 26άχρονος σέντερ, υπό την τεχνική καθοδήγηση του Αντρέι Τρινκιέρι. Θα το ενισχύσει άμεσα στο εγχώριο πρωτάθλημα, όχι όμως και στην Ευρώπη, καθώς έχει ήδη αγωνιστεί με τους Ισπανούς σε εννέα ματς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου, έχοντας κατά μέσο όρο 5,4π. και 2,7 ριμπάουντ σε 11.14’. Κατά συνέπεια, ο Σέρβος δεν θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής στην «Brose Arena» (14/12, 21.00), παρά θα περιμένει την έναρξη του δεύτερου γύρου για να ριχθεί και πάλι στη «μάχη».

Η Βαλένθια, από την πλευρά της, ανακοίνωσε πως κατέθεσε τη ρήτρα αποδέσμευσης στη Σαραγόσα κι έκανε δικό της μέχρι και το 2021 το Σέρχι Γκαρθία. Ο 20άχρονος γκαρντ έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στο φετινό ισπανικό πρωτάθλημα, έχοντας κατά μέσο 9,5π., 3,2 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ