17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Στην Μητρόπολη Αθηνών ο Ομπράντοβιτς (pics)

Στην ιερά Μητρόπολη Αθηνών βρίσκεται ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος εκτός από το στεφάνι που έστειλε, δίνει και ο ίδιος το παρών στο τελευταίο «αντίο» στον Θανάση Γιαννακόπουλο.

Ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε πέρασε 13 χρόνια με μεγάλες επιτυχίες στον Παναθηναϊκό και δεν θα μπορούσε να λείπει από το λαϊκό προσκύνημα και την κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ο Ζοτς διατηρούσε άριστες σχέσεις με την οικογένεια Γιαννακόπουλου, και έφτασε στο σημείο λίγο μετά τις 11:30 με τον κόσμο που βρισκόταν εκεί να τον χειροκροτεί.

Στις δηλώσεις του ο Σέρβος τεχνικός ανέφερε : «Είναι μία δύσκολη στιγμή για τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό μπάσκετ. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν μία τεράστια προσωπικότητα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Αυτός και τα αδέλφια του μας έμαθαν να αγαπάμε την ομάδα μας, χωρίς να μισούμε τον αντίπαλο. 

Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία και θα συνεχίσει την πορεία του παρά την απώλεια των τριών αδελφών που τον έφεραν στην κορυφή. Μπορεί τα τρία αδέλφια να μην είναι ανάμεσά μας, αλλά θα είναι για πάντα στην καρδιά μας»

photo : eurokinissi.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ