15.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Στην Μακάμπι του Σφαιρόπουλου ο Στούνταμαϊρ

Σε μια σπουδαία προσθήκη έφτασε η Μακάμπι η οποία ενέταξε στο ρόστερ της ως το τέλος της χρονιάς τον Αμάρε Στούνταμαϊρ, ο οποίος πριν μερικές εβδομάδες είχε ακουστεί για τον Παναθηναϊκό, αλλά φαίνεται πως τα μέσα του Ισραήλ δούλευαν για την «ομάδα του λαού».

Ο 37χρονος πάουερ φόργουορντ, με τεράστια θητεία και 924 παιχνίδια στο NBA με Φοίνιξ, Νέα Υόρκη, Ντάλας και Μαίαμι, και με μετάλλια με την Εθνική των Η.Π.Α, αγωνίζονταν στο Ισραήλ και την Χάποελ Ιερουσαλήμ, με την οποία κατέκτησε το κύπελλο της χώρας, μετά το πέρασμα του από την Κίνα και την Fujian Sturgeons, επιστρέφει στην Ευρώπη για να βοηθήσει την Μακάμπι, η οποία αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών, όπως αυτών των Ταρικ Μπλάκ και Όμρι Κάσπι, η οποία ουσιαστικά χάνουν την χρονιά.

Ο ίδιος στης δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της Μακάμπι ανέφερε ότι είναι ευγνώμων για την ευκαιρία να ξανά αγωνιστεί στο Ισραήλ, στον τόπο που αγαπάει, και ανέφερε πως το όνειρο του έγινε πραγματικότητα, ώστε να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο στην Ευρώπη. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος από την πλευρά του ευχαρίστησε τη διοίκηση για την προσθήκη, και τον συνεχάρη για την είσοδο του στην οικογένεια της Μακάμπι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ