15.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στην κόψη του ξυραφιού κόβεται ο Κολοσσός, σώζεται το Περιστέρι

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μέσα στις πολύ ξεχωριστές συνθήκες που διαμορφώνονται εν μέσω πανδημίας, το Πρωτάθλημα της Basket League είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον. Οι αποστάσεις μεταξύ των ομάδων ολοένα και συρρικνώνονται και τα θρίλερ τείνουν να γίνουν ένα συνηθισμένο φαινόμενο. Τα δύο από τα έξι παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής, κρίθηκαν με διαφορές ενός (ο ΠΑΟΚ επί του Κολοσσού) και τεσσάρων πόντων (το Περιστέρι επί της Λάρισας).

 

14 από τα συνολικά 43 παιχνίδια που έγιναν ως τώρα στην Basket League κρίθηκαν με διαφορές μέχρι πέντε πόντων και τη μεγαλύτερη συμμετοχή σε αυτά είχαν τρεις ομάδες. Η μία μπορεί να υπερηφανεύεται ότι όταν πάει το παιχνίδι στην κόψη του ξυραφιού έχει τον τρόπο να επιβιώνει. Είναι το Περιστέρι καθώς οι τέσσερις από τις πέντε νίκες του στο Πρωτάθλημα σημειώθηκαν με διαφορές μέχρι πέντε πόντων. Συνολικά πέντε από τα οχτώ παιχνίδια του κρίθηκαν με διαφορές 3-5 πόντων.

 


Στην άλλη όψη του νομίσματος βρίσκεται ο Κολοσσός που έχασε το Σάββατο ένα ακόμη παιχνίδι στο... νήμα. Τέσσερις από τις έξι ήττες της ομάδας της Ρόδου σημειώθηκαν με διαφορές 1-3 πόντων!

 


Κάπου ενδιάμεσα, χάρη στη σαββατιάτικη νίκη του, μπορεί να καταταχθεί ο ΠΑΟΚ που αφού έχασε τρία σερί παιχνίδια με διαφορές μέχρι τριών πόντων, κατάφερε προχθές να πάρει -μέχρι ενός σημείου- το αίμα του πίσω, με τη νίκη στη Ρόδο.

 


Αναλυτικά τα 14 παιχνίδια που κρίθηκαν με διαφορές μέχρι πέντε πόντων στις πρώτες οχτώ αγωνιστικές της Basket League...

 

Η... ειδική βαθμολογία

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ