22.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Στην κορυφαία πεντάδα ο Μποχωρίδης (vids+pics)

Στο μόλις δεύτερο παιχνίδι του στο φετινό Basketball Champions League ο Λευτέρης Μποχωρίδης έδειξε το τεράστιο ταλέντο του.

Ο 23χρονος γκαρντ οδήγησε τον Άρη στη νίκη επί της Ζιελόνα Γκόρα στην Πολωνία και συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία πεντάδα της 8ης αγωνιστικής, μαζί με τους Άντι Ράουτινς, Αρνόλντας Κουλμπόκα, Ντάισον Πιέρ και Όβι Σόκο. Ένας εκ των πέντε θα αναδειχθεί και MVP, με το Λευτέρη Μποχωρίδη να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα με τα κατορθώματά του κόντρα στους Πολωνούς, πετυχαίνοντας 22 πόντους, μοιράζοντας εννέα ασίστ και κάνοντας τρία κλεψίματα, κάτι που του έδωσε 32 βαθμούς στο ειδικό σύστημα αξιολόγησης

 

Άντι Ράουτινς: Ο Καναδός διεθνής είχε 4/7 προσπάθειες τριών πόντων συνολικά 12π., 13 ριμπάουντ και εννέα ασίστ, χάνοντας στις λεπτομέρειες το triple double, με την Μπάνβιτ να διαλύει εντός έδρας τη Βενέτσια κι εκείνον να τελειώνει με το εντυπωσιακό +30 στο σύστημα αξιολόγησης.

https://www.youtube.com/watch?v=j7innSymCjs

Αρνόλντας Κουλμπόκα: Ο Λιθουανός σουτέρ της Κάπο Ντ’ Ορλάντο ήταν εξαιρετικός στην εντυπωσιακή νίκη της ομάδας του απέναντι στην Γκαζιαντέπ, έχοντας 18 πόντους με 4/6 τρίποντα, 10 ριμπάουντ και 25 μονάδες στο ειδικό σύστημα αξιολόγησης του Basketball Champions League.

Ντάισον Πιέρ: Σε πρωταγωνιστή της Σάσαρι έχει αρχίσει να αναδεικνύεται ο Καναδός, που κάνει τα… πάντα, σε άμυνα και επίθεση. Ο Πιέρ έδωσε τον… τόνο για την τρίτη διαδοχική νίκη της ομάδας του στο BCL, τελειώνοντας το ματς με την Καρσίγιακα στη Σμύρνη με 17π. με ποσοστά ευστοχίας 73% στα σουτ εντός παιδιάς και δέκα ριμπάουντ.

Όβι Σόκο: Ο 26άχρονος φόργουορντ από το Λονδίνο πραγματοποίησε ολοκληρωτική εμφάνιση στο Ισραήλ, στη νίκη της Μούρθια επί της Χάποελ Χολόν, με 21 πόντους, 14 ριμπάουντ, έξι ασίστ, ένα κλέψιμο, που τον βαθμολόγησαν με 33.

Και μην ξεχνάτε πως το basketa.gr στο πλαίσιο της συνεργασίας του  με το BCL μπορεί να σας στείλει στο Final Four της διοργάνωσης. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ