30.4 C
Athens
Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

Στην Κομοτηνή υπάρχει μέλλον (pics)

Η ΑΕ Κομοτηνής έχει να δώσει έναν ακόμα αγώνα για να ολοκληρώσει την χρονιά η οποία είχε πολλαπλά κέρδη. Ένα από αυτά, τα ταλέντα που ανέδειξε.

Τέσσερα παιδιά, οι Θανάσης Μπορμπίδης, Ανδρέας Καραμανλής, Εφέ Ζεκίριε και Δήμος Λαγαμτζής πήραν πολύτιμες εμπειρίες στην Γ' Εθνική και δεν αποκλείεται να παίξουν και στον αγώνα κατάταξης κόντρα στα Φάρσαλα (28/5, 16:00 στο κλειστό της Μίκρας). Όπως ενημερώνει ο σύλλογος μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook “ειδική αναφορά αξίζει να γίνει στον Θανάση Μπορμπίδη, ο οποίος όλη την χρονιά συμμετείχε στο ανδρικό ενώ από την τρίτη αγωνιστική σήκωσε το βάρος του back up του Παλλάκη, μετα την αποχώρηση του Λιβησιανού και έκανε τεράστια πρόοδο και είμαστε σίγουροι ότι το μέλλον του ανήκει, όπως και στα υπόλοιπα παιδιά.

Με δεδομένο λοιπόν πως το μυαλό θα είναι μέσα στο κεφάλι και με την λέξη "ΔΟΥΛΕΙΑ" να βρίσκεται στο επίκεντρο, αυτά τα παιδιά βρίσκονται στο πλάνο ένταξης στον κορμό του ανδρικού τα επόμενα χρόνια και είμαστε βέβαιοι πως θα τα καταφέρουν.…

Για αυτά τα παιδιά και για αυτά που θα έρθουν οφείλουμε να παλεύουμε καθημερινά...”



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ