23.5 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Στην Κομοτηνή ο Μαστροδημήτρης

Τον Αλέξανδρο Μαστροδημήτρη, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες, πρόσθεσε στο ρόστερ του ο ΓΑΣ Κομοτηνή.

Ο Θεσσαλονικιός γκαρντ αποτελεί την τέταρτη μεταγραφική κίνηση των Κομοτηναίων εν όψει της καινούριας σεζόν και της συμμετοχής τους στο 2ο Όμιλο Βορρά της Γ’ Εθνικής. Ο Αλέξανδρος Μαστροδημήτρης θα συνδυάσει σπουδές και μπάσκετ στην πόλη, καθώς παράλληλα θα είναι φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Η ανακοίνωση: «Νέα μεταγραφή για το σύλλογό μας ο Αλέξανδρος Μαστροδημήτρης. Το νέο μας απόκτημα είναι να έρθει για σπουδές στο Οικονομικό Τμήμα στην Κομοτηνή και θα βοηθήσει την ομάδα μας τη νέα σεζόν. Ο β ξεκίνησε το μπάσκετ στον Αριστοτέλη Σταυρού, από όπου μεταγράφηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης και έπαιξε για τρία χρόνια. Στη συνέχεια αγωνίστηκε ένα χρόνο στον Ηρακλή στο εφηβικό και U20, καθώς προπονούταν συγχρόνως και με το αντρικό όπου είχε συμμετοχές και στην Α2. Πέρσι έπαιξε με την ομάδα της Πτολεμαΐδας στη Γ’ Εθνική. Με συμμετοχές στα κλιμάκια της Εθνικής, έχει κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα με το Ελληνικό Κολέγιο. Ο Αλέξανδρος έχει ύψος 1,99μ. και αγωνίζεται στη θέση του shooting guard. Καλώς ήρθες Αλέξανδρε στην ομάδα και καλή χρονιά με υγεία».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ