24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στην καλύτερη πεντάδα του BCL o Λάνγκφορντ (pics+vids)

To Basketball Champions League ανακοίνωσε τα βραβεία της περσινής σεζόν, λίγο πριν το πολυαναμενόμενο Final 8 που θα στέψει τον πρωταθλητή. 

Μια θέση μέσα στην καλύτερη πεντάδα εξασφάλισε και ο Κιθ Λάνγκφορντ της ΑΕΚ, έπειτα από την ψηφορία στην οποία πήρε μέρος το κοινό, οι εκπρόσωποι των media, αλλά και οι 32 προπονητές των ομάδων που συμμετείχαν συνολικά στη διοργάνωση. 

Οι παίκτες που συμπληρώνουν την πεντάδα είναι οι Μαρσελίνιο Χουέρτας (Τενερίφη), Βόιτσεχ Χρούμπαν (Νίμπουρκ), Τασόν Τόμας (Χάποελ Ιερουσαλήμ) και Γκιόργκι Σερμαντίνι (Τενερίφη). 

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο με τα highlights των πρωταγωνιστών του BCL

Από εκεί και πέρα, η δεύτερη καλύτερη πεντάδα του θεσμού αποτελείται από τους: Ντίλαν Ένις (Σαραγόσα), Βίτορ Μπενίτε (Μπούργος), Κάιλ Ουίλτζερ (Τουρκ Τέλεκομ), Νταϊσόν Πιερ (Ντινάμο Σάσαρι, πλέον ανήκει στην Φενέρμπαχτσε) και Μουσταφά Φολ (Τουρκ Τέλεκομ, φέτος θα τον δούμε στη Βιλερμπάν).

Καλύτερος νέος παίκτης της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Κάρλος Αλοσέν της Σαραγόσα, που πλέον αγωνίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης και κορυφαίος προπονητής ο Ορέν Αμιέλ της Νίμπουρκ, που θα βρεθεί στον δρόμο της ΑΕΚ στα προημιτελικά του Final 8. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ