23.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Στην Κίνα για άλλον έναν χρόνο ο Ντένμον (pic)

Το σήριαλ του Μάρκους Ντένμον οδεύει προς το τέλος του, αφού ο Αμερικανός, όπως ανακοίνωσε ο ατζέντης του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, θα συνεχίσει για άλλον έναν χρόνο στην Κίνα τελικά και τους Ζεζιάνγκ Γκόλντεν Μπουλς.

Ο Μάρκους Ντένμον συνεχίζει, τελικά, στην Κίνα, με τους Ζεζιάνγκ Γκόλντεν Μπουλς να καταφέρνουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους. Η κινεζική ομάδα ανανέωσε μαζί του το συμβόλαιό του για ακόμη έναν χρόνο, όπως ενημέρωσε μέσω Twitter ο ίδιος ο ατζέντης του παίκτη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, μετά τον χαμό που είχε προκληθεί, μετά την αντίδραση στην ανακοίνωση παραμονής του Αμερικανού στον Παναθηναϊκό, αφού τόσο εκείνος όσο και ο Σέρβος έσπευσαν να το διαψεύσουν.

Το μοναδικό θέμα που απομένει να φανεί, αν έχει διευθετηθεί, είναι το opt out των 250 χιλιάδων δολαρίων που οφείλει να καταβάλει ο Ντένμον για την ελευθέρας τον στην ελληνική ομάδα, η οποία οφείλει να αναζητήσει άλλες περιπτώσεις για την περιφερειακή γραμμή. Ήδη, βέβαια, έχει υπάρξει προσέγγιση στον Γιάνις Στρέλνιεκς και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο στις διαπραγματεύσεις τους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ