16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στην Ιταλία για τη Βίρτους ο Άνταμς

Ένας από τους πλέον θεαματικούς παίκτες του ισπανικού πρωταθλήματος μετακομίζει στην Ιταλία. Ο Τζος Άνταμς έδωσε τα χέρια με τη Βίρτους Μπολόνια και θα αγωνίζεται στη LegaBasket και μαζί στο EuroCup.

 

"Είμαι ενθουσιασμένος που θα ανήκω στην οικογένεια της Βίρτους", δήλωσε ο Άνταμς και πρόσθεσε: "Παρακολούθησα πολλά παιχνίδια της πέρυσι, αγαπώ τους φιλάθλους και τον τρόπο που παίζει, Ξέρω πως η ομάδα έχει μια αποστολή που έμεινε στη μέση από την περσινή σεζόν και αυτό που θέλω είναι να νικήσω με αυτόν τον σύλλογο".

Ο ύψους 1.88 γκαρντ (16/11/1993, Φίνιξ) έχει αγωνιστεί στη Αβτοντόρ Σάρατοφ, την Αναντόλου Έφες, τον Ιανουάριο του 2018 έδωσε τα χέρια με την Μπεσίκτας και στη συνέχεια μετακόμισε στην Κίνα για την Σανξί Ζονγκγιού, για να τελειώσει τη σεζόν στην G League για τους Ράπτορς 905. Πέρυσι, με τη φανέλα της Ουνικάχα Μάλαγα είχε μέσο όρο 12.9 πόντους, 2.2 ασίστ και 2.2 ριμπάουντ στο ισπανικό πρωτάθλημα με τα αντίστοιχα νούμερα στο EuroCup να είναι 11.5, 2.5 και 2.2. Παράλληλα ανδείχθηκε πιο θεαματικός παίκτης της χρονιάς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ