24.2 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Στην Ισπανία η Σταμολάμπρου

Κάτοικος Ισπανίας γίνεται η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, όπως ανακοίνωσε μέσω Instagram η ίδια, ερχόμενη σε συμφωνία με την Κάμπους Προμέτε.

Η περιπέτεια της επαγγελματικής καριέρας της Άννας Νίκης Σταμολάμπρου έχει μόλις ξεκινήσει, μετά την αποφοίτησή της από το κολλέγιο του Ρόμπερτ Μόρις. Η διεθνής γκαρντ, μάλιστα, υπέγραψε μόλις συμβόλαιο συνεργασίας με την ισπανική Κάμπους Προμέτε, η οποία αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία, αν και βρίσκεται σε δυσμενή κατάσταση, ευρισκόμενη στην προτελευταία θέση με ρεκόρ 2-14.

«Είμαι ενθουσιασμένη που ανακοινώνω πως θα συνεχίσω την μπασκετική καριέρα μου στην 1η κατηγορία της Ισπανίας και την Campus Promete. Η καρδιά μου ήταν πάντα γεμάτη καθ' όλη τη διάρκεια του τραυματισμού μου και είμαι πίσω πιο δυνατή από ποτέ. Ευχαριστώ όσους ήσασταν δίπλα μου από την πρώτη μέρα. Είμαι έτοιμη και ενθουσιασμένη για την νέα περιπέτεια», ανέφερε μέσω Instagram η ίδια η νεαρή παίκτρια, η οποία ετοιμάζεται να αγκαλιάσει την νέα της πρόκληση, μετά από μία εξαιρετική παρουσία στο Ρόμπερτ Μόρις, στο οποίο είχε κατά μέσο όρο 16.6 πόντους, 5.8 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ.

Οι εμφανίσεις αυτές, βέβαια, της είχαν δώσει το «εισιτήριο» για το τελευταίο Ευρωμπάσκετ Γυναικών, στο οποίο η Εθνική μας ομάδας είχε καταλάβει την τέταρτη θέση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ