19.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στην Ιερουσαλήμ για υπογραφές με την Χάποελ ο Παππάς

Ως παίκτης της Χάποελ Ιερουσαλήμ πρέπει να υπολογίζεται ο Νίκος Παππάς, που ταξιδεύει αύριο (24/9) στην πρωτεύουσα του Ισραήλ, προκειμένου να υπογράψει με την ομάδα.

Ο Νίκος Παππάς το τελευταίο διάστημα έχει προσπαθήσει να είναι έτοιμος για την νέα σεζόν. Καθημερινά προπονείται, προκειμένου να είναι συνεπής από άποψη φυσικής κατάστασης, ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης, κάτι που μοιάζει να βρήκε ανταπόκριση.

Ο Έλληνας γκαρντ, που μετά από επτά χρόνια παρουσίας στον Παναθηναϊκό, αποχώρησε το καλοκαίρι που μόλις πέρασε, θα βρεθεί στο εξωτερικό και, συγκεκριμένα, στην Ιερουσαλήμ. Η Χάποελ ήθελε παίκτη για να εμφανιστεί ακόμη πιο δυνατή στο Final-8 και ήρθε σε επαφή μαζί του, με τις δύο πλευρές όχι απλά να έχουν προχωρημένες επαφές, αλλά στην ουσία να έχουν συμφωνήσει.

Ο Παππάς ταξιδεύει, μάλιστα, αύριο (24/9) στην πρωτεύουσα του Ισραήλ, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Basketa.gr, προκειμένου να υπογράψει με την Χάποελ και να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις. Στόχος, άλλωστε, είναι να τη βοηθήσει σε λίγες μόνο μέρες, όταν και θα διεξαχθεί η τελική φάση της Αθήνας, όπου η ομάδα του θα έχει επιπλέον κίνητρο, μιας και δεν είχε κρύψει τη μεγάλη της φιλοδοξία να πάρει τη διοργάνωση, αν και αυτό στο τέλος δεν είχε καταστεί δυνατό λόγω επιδημιολογικών δεδομένων.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ