21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Στην Ιαπωνία ο Μαρμαρινός

Ο Χρήστος Μαρμαρινός επιστρέφει στους πάγκους για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Νισινομίγια Στορκς. Το νέο συμβόλαιο συνεργασίας του με τους Ιάπωνες είναι διάρκειας ενός έτους.

Κάτοικος Ιαπωνίας θα είναι την καινούρια σεζόν ο 42άχρονος τεχνικός, προσθέτοντας ακόμα έναν «κρίκο» στην αλυσίδα των Ελλήνων κόουτς που εργάζονται στο εξωτερικό. Ο Χρήστος Μαρμαρινός θα καθοδηγήσει ως πρώτος προπονητής τους «πελαργούς» και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του. «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων που θα είναι μέλος των Νισινομίγια Στορκς τη νέα αγωνιστική περίοδο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Στορκς για την ευκαιρία που μου δίνουν και ανυπομονώ να έρθω στην Ιαπωνία και να ξεκινήσω δουλειά. Θα δώσω, σίγουρα, το… 110% των δυνατοτήτων μου για να βεβαιωθώ πως θα έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν και θα ήθελα να ζητήσω τη στήριξή σας. Ανυπομονώ να σας δω από κοντά», ανέφερε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της νέας του ομάδας.

Ο πρόεδρος Σουσούμου Ουατάσε, από την πλευρά του, στάθηκε στην πολύχρονη παρουσία του Έλληνα τεχνικού στον Ολυμπιακό, ως βοηθός (2004-2018), αλλά και τις γνώσεις που αποκόμισε από παλαιότερη συμμετοχή του στο ΝΒΑ Σάμερ Λιγκ (2012, Σαν Αντόνιο Σπερς). «Ελπίζουμε με την εμπειρία του να αλλάξει την ομάδα, να την κάνει ισχυρότερη, δημιουργώντας ένα καινούριο στιλ», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας των Νισινομίγια Στορκς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ