18.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Στην Ελευσίνα και ο Πεδουλάκης

Στην Ελευσίνα «μετακομίζει» το τουρνουά 3on3 «Τάπα στη βία και το ρατσισμό», αυτό το Σαββατοκύριακο (23-24/06).

Στην Ηρώων Πολυτεχνείου, στη Μαγούλα, θα λάβουν χώρα οι αγώνες του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών που γίνονται και φέτος σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, τον ΕΣΑΚΕ, τους τοπικούς δήμους και τις τοπικές ενώσεις σωματείων καλαθοσφαίρισης, καθώς και τους συνδέσμους κριτών και διαιτητών και τελούν υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Ανάμεσα στους καλεσμένους, μάλιστα, θα είναι και ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Η ανακοίνωση: «Τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ συνεχίζουν την... καλοκαιρινή περιοδεία τους και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (23-24 Ιουνίου) θα βρεθούν στην Ελευσίνα, καθώς θα διεξαχθεί το τέταρτο εφετινό τουρνουά 3ΟΝ3 "Τάπα στη βία και το ρατσισμό", το οποίο διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι, οι τοπικές ενώσεις σωματείων καλαθοσφαίρισης, η περιφέρεια Κρήτης και οι σύνδεσμοι κριτών και διαιτητών, με συμπαίκτη τη ΓΓΑ, αφού οι αγώνες πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της.

Στο τουρνουά της Ελευσίνας θα βρεθεί και ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και νυν του Περιστερίου, Αργύρης Πεδουλάκης. Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη φόρμα εγγραφής που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://www.psak.gr/forma-eggrafis-3on3.html). Στο καλεντάρι υπάρχουν ακόμα δύο πόλεις που θα φιλοξενήσουν φέτος τουρνουά και είναι οι εξής:
Γαλάτσι (30 Ιουνίου-1 Ιουλίου): Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου (Λ. Βεΐκου, έναντι άλσους Βεΐκου)
Χανιά (7-8 Ιουλίου): Πάρκο Αγίων Αποστόλων».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ