24 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Στην Ελευθερούπολη ο Σταμπουλής, πήρε και Λαζαρίδη

Κίνηση «μπίνγκο» πραγματοποίησε η νεοφώτιστη στην Β' Εθνική, Ελευθερούπολη, η οποία ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον 27χρονο φόργουορντ, Γιάννη Σταμπουλή, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο Ηράκλειο έχοντας 10,9 πόντους σε 18 παιχνίδια.

 Ο Σταμπουλής είχε δεχθεί κρούση και από την Καβάλα που αγωνίζεται στην Α2, κατέληξε τελικά στο νομό, αλλά στην Ελευθερούπολη, όπου θα αγωνίζεται και ο Κώστας Λαζαρίδης, επιστρέφοντας από την Αγία Βαρβάρα.

Αναλυτικά:

«Στην απόκτηση του Γιάννη Σταμπουλή (27χρ. F, 2,02) προχώρησε ο Γ.Σ.Ελευθερούπολης. Ο Καβαλιώτης καλαθοσφαιριστής που αγωνίστηκε πέρυσι στην Α2 με το Ηράκλειο ενώ το όνομα του έχει ακουστεί και για την Καβάλα B.C. πριν λίγες μέρες.
Ο Κώστας Λαζαρίδης μετά από 1 χρόνο όπου αγωνίστηκε στην Αγία Βαρβάρα επιστρέφει στο ρόστερ του Γ.Σ.Ε όπου αγωνίστηκε τη σεζόν 2016-2017 και ήταν πρωταθλητής με τους υπόλοιπους στην Ε.Κ.Α.Σ.Α.Μ.Α.Θ.
Ο Λαζαρίδης(19 ετών,1.97 ύψος) μαζί με τον Γιάννη Σταμπουλή (27χρ. F, 2,02) είναι οι δυο πρώτες μεταγραφές του νεοφώτιστου Γ.Σ.Ε στη Β’ Εθνική».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ