16.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στην Ελευθερία Μοσχάτου η Καμπουράκη

Στα πάτρια εδάφη επιστρέφει η Δήμητρα Καμπουράκη, ύστερα από δύο χρόνια στη Γερμανία με την Γκίσα Χάλε Λάιονς.

Η Ελληνίδα γκαρντ συμφώνησε να ενισχύσει την Ελευθερία Μοσχάτου στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών και, μάλιστα, υπέγραψε ήδη το καινούριο συμβόλαιό της και ανακοινώθηκε από την ομάδα.

Η ανακοίνωση: «Η ομάδα μας για άλλη μία φορά κάνει δυναμικό μπάσιμο στις φετινές μεταγραφές. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε για την νευραλγική θέση του playmaker την Ελληνίδα διεθνή γκαρντ Δήμητρα Καμπουράκη, η οποία επιστρέφει στη χώρα μας ύστερα από δύο πετυχημένα χρόνια στη Γερμανία με την ομάδα της GISA Lions. Στη φώτο με το χορηγό της ομάδας κ. Αποστόλου στις υπογραφές του συμβολαίου της. Της ευχόμαστε υγεία και καλή σεζόν».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η ομάδα μας για άλλη μια φορά κάνει δυναμικό μπάσιμο στις φετινές μεταγραφές. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε για την νευραλγική θέση του playmaker την ελληνίδα διεθνή γκαρντ Δήμητρα Καμπουράκη η οποία επιστρέφει στη χώρα μας μετά από δύο πετυχημένα χρόνια στη Γερμανία με την ομάδα της Gisa Lions. Στη φώτο με το χορηγό της ομάδας κ. Αποστόλου στις υπογραφές του συμβολαίου της. Της ευχόμαστε υγεία και καλή σαιζόν...!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Α.Ο.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (@eleytheria_moschatou) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ