19.2 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Στην εκκίνηση για το Final Four του BCL (Pics & Vids)

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο Final Four του Basketball Champions League έχει ήδη αρχίσει. Η Ιμπεροστάρ Τενερίφε, που είναι και η οικοδέσποινα, έχει ήδη υποδεχθεί τους άλλους τρεις διεκδικητές του τίτλου, την Ρέγερ Βενέτσια, την Μονακό και την Μπάνβιτ με τους δύο ημιτελικούς να διεξάγονται αύριο (28/4) και τους τελικούς την Κυριακή (30/4).

Οι αφίξεις

Η Μπάνβιτ ήταν η πρώτη ομάδα που έφτασε στην Τενερίφη. Πέταξε μια μέρα νωρίτερα, καθώς ήταν και αυτή που είχε και το μεγαλύτερο ταξίδι από την Τουρκία ως τα Κανάρια Νησιά. Και η... γηπεδούχος Ιμπεροστάρ την καλωσόρισε με ένα βίντεο. Καθώς, μην το ξεχνάμε, για τα νησιά είναι και μια μεγάλη ευκαιρία για τουριστική προβολή όλο αυτό. Και μέχρι στιγμής το εκμεταλλεύονται δεόντως!

H ομάδα από την Τουρκία, η οποία απέκλεισε την Λούντβιχσμπουργκ στην εκπνοή με ένα σουτ του Θίοντορ, προπονήθηκε την ίδια μέρα στο γήπεδο όπου θα γίνουν οι αγώνες και μπήκε στα αποδυτήριά της.

 

Η δεύτερη ομάδα που έφτασε ήταν η Βενέτσια. Του Μάικ Μπράμος να υπενθυμίσουμε. Η οποία θα αναμετρηθεί στην πρεμιέρα με την Ιμπεροστάρ Τενερίφε του Γιώργου Μπόγρη. Οι Ιταλοί έγιναν δεκτοί με τον ίδιο θερμό τρόπο και το ανάλογο βίντεο.

 

Οι Ιταλοί είχαν τον δικό τους φωτογράφο που τους ακολουθεί κατά πόδας από την ώρα που πάτησαν το πόδι τους στην Τενερίφη...

... και δεν αφήνει τους παίκτες στην ησυχία τους, ούτε καν όταν τρώνε!

 

Άλλωστε για τη Βενετία είναι μεγάλη υπόθεση η παρουσία στο Final Four και φαίνεται ακόμη και με την κάλυψή που έχει αυτή της η εξόρμηση στον Τύπο.

Η τελευταία ομάδα που έφτασε στο... νησί ήταν η Μονακό. Το καλωσόρισμα ήταν και για τους Μονεγάσκους θερμό από τους οικοδεσπότες...

 

Και οι τρεις ομάδες προπονήθηκαν χθες και θα προπονηθούν φυσικά και σήμερα στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει το Final Four και στο οποίο τις τελευταίες μέρες πολλοί άνθρωποι δούλεψαν πυρετωδώς για να το φτιάξουν όπως έπρεπε για μια γιορτή του μπάσκετ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ